• DOLAR 32,34 %0.19
  • EURO 35,13 %-0.21
  • ALTIN 2.240,14 %-0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 62.851 %-8.25
  • ETHERIUM 3.270 %-9.65
15°

Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde, İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'MAHZEN-9' operasyonları sonucunda,...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye uyuşturucuya bağlı genç ölümlerinde Avrupa'da üst sıralarda yer alıyor.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde Yaşanan Olay Yeniden Gündemde: Cinsel İstismar ve Ölüm Davası Yargıtay Kararıyla Yeniden Alevlendi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada gerçekleştirdikleri operasyonlarda toplamda 128 kişiyi yakalayarak adli makamlara sevk etti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada düzenlediği uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 63 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş Emniyeti, operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Son bir hafta içinde Kahramanmaraş'ta 147 şüpheli Yakalandı, 37'si tutuklanarak cezaevine gönderildi!

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir otomobile operasyon düzenledi.