Kazakistan’ın Astana takımı ile yaptıkları maçta iki puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eksikliklerinin farkında olduklarını ve yaptıkları oyuncu değişikliklerinin de bu yüzden olduğunu belirtti. Hamzaoğlu, "İki takım da kazanabilirdi bu maçı, pozisyonları vardı. Ama bize göre de biz, 2 puan kaybettik" dedi.

Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Astana ile 2 - 2 berabere kalan Galatasaray Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Astana’nın iyi bir oyun oynadığını kaydeden Hamzaoğlu, son dakikaya kadar maçta üstün oynadıklarını, ancak son dakikalarda gelen gol ile maçı berabere tamamladıklarını dile getirdi.

Astana takımının takım olarak ve bireysel olarak da iyi olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, taraftarların da futbol atmosferini çok iyi canlandırdığını söyledi.

Padolski’nin, Kazakistan hakkında maç öncesi sosyal medyada yaptığı açıklamaya da değinen Hamza Hamzaoğlu, oyuncusunun aslında iyi biri olduğunu ve yapılan açıklamada art bir niyet olmadığını aktardı.