Özgür basına darbe operasyonu kapsamında tutuklanan Samanyolu Grubu Başkanı Hidayet Karaca, açık görüşte ailesi ile gecikmeli olarak bugün bayramlaştı. Hidayet Karaca’nın eşi Şule Karaca, eşinin Suruç’ta yaşanan olaydan dolayı üzüntülü olduğunu ve çok zor dönemden geçen ülkemiz için bol bol dua edilmesi gerektiğini söyledi.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın eşi Şule Karaca, eşiyle bugüne bırakılan bayram görüşmesini yaptı. Evliliğinden itibaren ilk defa ayrı bir bayram geçirdiğini ve kendileri için bayramın ilk gününün bugün olduğunu söyleyen Şule Karaca, “Hidayet bey bütün sevenlerinin bayramını kutluyor. Tabi biz de eşim de bayramı biraz buruk geçirdik. Evliliğimiz süresi boyunca ilk defa ayrı bir bayram yaşıyoruz. Bir telefon görüşmesi bile yaptırmadılar ve bayramda da görüş olmadı. Dolayısıyla bizim için bayramın ilk günü bugündü.” diye konuştu.

Hidayet Karaca’nın içeride bütün sıkıntıları yalnız başına yaşadığını vurgulayan Şule Karaca, “Suruç’ta yaşanan elim olayda bayağı üzüldüğünü ifade etti. Ülkemizi çok güzel günlerin beklediğini ifade etti. Rabbim bu sıkıntılı günlerden sonra inşallah ferahlık vereceğini söyledi. Eşim, ümit varız diyor. Ülkemiz çok zor bir dönemeçten dönüyor dedi. Bundan sonra birlikte güzel günlere ulaşacağız diyor. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere amacına ulaşmadan, güzel günlere ulaşacağımızı ifade etti. Ama bunun için bol dua ve ibadet etmemiz gerektiğini iletti.” şeklinde konuştu.

Hidayet Karaca’nın babası Kadir Karaca ise oğlunun Ramazan Ayı'nın çok güzel geçtiğini belirtti. Baba Karaca, “Bayramı da çok güzel geçmiş oğlumun. Son sözüm, cenabı Allah tez zamanda adaletini göstersin." ifadelerini kullandı.