Şarkıcı İbrahim Tatlıses, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefat haberi üzerine "O sadece Başbakan ya da Cumhurbaşkanı değil, Türkiye'nin lezzetiydi.” yorumu yaptı.

Twitter hesebı üzerinden Demirel ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, şunları yazdı: “Sevgili Baba'mızı kaybettik, Türkiye'nin başı sağolsun... Süleyman Demirel nasıl biriydi? O haliyle vurulduğumda hemen hemen hastaneye ilk gelenlerden biriydi. O Baba'ydı. İbo Show seyreder gece bana telefon açıp tebrik ederdi, tabi ki her zaman değil; fırsat bulunca.!!! Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Başımız sağ olsun... O sadece Başbakan ya da Cumhurbaşkanı değil, Türkiye'nin lezzetiydi."

“SÜLEYMAN DEMİREL DE HESAP VERMEDEN GİDENLERDEN”

HDP milletvekili Pervin Buldan ise Twitter üzerinden, “Süleyman Demirel de hesap vermeden gidenlerden.” beyanında bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Altan, “Altı kere gidip, yedi kere gelen ”Demirel bu kez gelmemek üzere şapkasını alıp gitti. Allah taksiratını affetsin." dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise aynı platformdan, "Evren ve Demirel'in vefatları ile 12 Eylül'den 28 Şubat'a uzanan bir dönemin müşahhas görünümleri de tarihe mal oldu.” fikrini belirtti.