Osmaniye'de CHP’nin kazandığı tek ilçe olan Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci, işçilerin maaşlarını ödemek için önceki dönem AK Partili belediye başkanı tarafından kiralanan 3 adet aracın sözleşmesini iptal etti.

Göreve geldiğinde ilk olarak işçilerin içeride kalan maaşlarını ödemek için çalışmalara başladığını belirten Toprakkale Belediye Başkanlı İbrahim Demirci, “Biz çalışanlarımızın maaşlarını ödemek için çalışırken benden önceki belediye başkanının makam için kiraladığı 1 adet lüks makam aracı ve 2 adet hizmet aracının faturası ile karşılaştık. Belediyenin borcu olmasına rağmen aylık 4 bin Lira olan araç kirasını doğru bulmadığım için sözleşmeyi iptal ettim. Şuanda belediye başkanı olarak kendi şahsi aracımı kullanıyorum. İşçilerin maaşlarını ödemeyen bir belediye başkanı hangi akla hizmet ederek kendi için aylık 4 bin liraya araç kiralar anlayamıyorum.” dedi.

Belediye başkanlığını devraldıktan sonra sevenlerinin çok olduğu için her ay bir müfettişi ağırladıklarını belirten Başkan Demirci, “Belediye olarak kısıtlı imkânlar ile halka hizmet için canla başla çalışırken, her ay belediyemize teftişe gelen müfettişler ile uğraşıyoruz. Son olarak teftişe gelen müfettiş bey, ilkeleri doğrultusunda benim makam aracıma binmediği için tüysüz belediyesinden makam aracı aldık.” diyerek kendi arabasına binmeye devam edeceğini ifade etti.