Fenerbahçe Teknik Direktörü, Türkiye Kupası'ını kazanmak istediklerini söyledi.
Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Bayburt Grup Özel İdare'yi 5-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrücbeli hoca, "Oyunun başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. Kazanmak için çıkmıştık. Gruptan çıkmak istiyoruz birinci mi olacağız ikinci mi olacağız yarınki Kayserispor-Altınordu maçının sonucuna göre belli olacak. Ortaya konulan futboldan dolayı memnunum. Genç oyuncuların performansı beni mutlu etti. Hem kupada hem de ligde yolumuza devam ediyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek,bunun adı finaldır, kupayı kazanmaktır." dedi.
İsmail Kartal, Türkiye Kupası'nda oynadıkları karşılaşmalarda tek hoşuna gitmeyenin kötü zeminler olduğunu ve burada bazı oyuncularının sakatlandığını ifade etti.
TRABZONSPOR MAÇINI NASIL KAZANIRIZA ODAKLANDIK
Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı hakkında ise Kartal, şunları dile getirdi:
"Geçen hafta içinde vermiş olduğum bir beyan yanlış aksettirildi. Ersun Yanal beni ve takımı iyi tanıyor. Geçen yıl Ersun Yanal ile bir başarı elde ettik. Profesyonel hayatta rakip olacağız. Antrenör olarak beni tanımıyor. Cumartesi günü bir lig maçı oynayacağız. Sahada mücadele edip tamamen taraftarları mutlu etmek istiyoruz. Sadece o maçı nasıl kazanırıza odaklandık."
GÜNEŞ: GRUPTAN ÇIKABİLİRDİK AMA HAKSIZLIĞA UĞRADIK
Bayburt Özel İdare Teknik Direktörü Bahaddinin Güneş de gruptan çıkabileceklerini ancak haksızlığa uğradıklarını söyledi.
12 sene amatör ligde mücadele ettiklerini hatırlatan Güneş, "Profesyonelliğe yeni adım attık. Camia bize destek verdi. İyi mücdaele ettik. Bayburt halkını iyi temsil ettik ve tanıttık. Bu grupta 7 puan topladık. İyi puanlar aldık. Gerçekçi olmamız gerekiyorsa gücümüz nispetinde oynadık. Gruptan çıkabilirdik ama haksızlığa uğradık." dedi.