Okul Buluşmaları kapsamında Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Belediye olarak hemen hemen her okulumuza katkıda bulunuyoruz. Keşke daha fazla imkanlarımız olsa da okullarımıza daha fazla katkıda bulunabilsek” dedi.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, geleneksel hale getirdiği “Okul Buluşmaları” kapsamında ilçede bulunan okulları tek tek ziyaret ediyor. Son olarak Kasımpaşa’da bulunan Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Demircan, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Demircan’a başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve semt konakları temsilcileri eşlik etti. İlk olarak sınıfları tek tek gezerek minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Demircan, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Öğrencilerin sinema isteğini geri çevirmeyen Başkan Demircan, “Sizleri tabi ki sinemaya götürürüm. Yemekleriniz de benden” deyince, öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.
Okulu gezerek incelemelerde de bulunan Başkan Demircan, daha sonra okulun toplantı salonunda okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda herkese söz vererek yapılması gereken işler hakkında istişarede bulundu.
Cezayirli Gazi Hasanpaşa İlkokulu’nun çevresindeki kahvehaneleri kaldırarak yeni bir görünüme kavuşturduklarını söyleyen Başkan Demircan, “Okulumuza ek bina yaptık. Burası güzel ve şirin bir okul oldu. Bu okulda öğretmenlerimiz ve müdürümüzden yana da gerçekten çok şanslıyız” dedi.
"HER OKULUMUZA KATKIDA BULUNUYORUZ"
Turabibaba Kütüphanesi’nin okulun hemen yanında olmasının diğer okullara göre büyük şans  olduğunu belirten Başkan Demircan, “Hem büyük bir kütüphane hem de onun yanında da kafeteryası var. Burası gerçekten çok özel bir yer oldu. Gerçi okullarımızın hepsi iyi durumda. Bizlerde belediye olarak hemen hemen her okulumuza katkıda bulunuyoruz. Keşke daha fazla imkanlarımız olsa da okullarımıza daha fazla katkıda bulunabilsek" dedi.
Başkan Demircan’ın okullarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Yener Şarkoğlu da, “Başkanımız iyi ki varlar. Her zaman gittiğimizde bize kapılarını açıyor, bizlere sahip çıkıyor, sıkıntılarımızı gideriyor. Çocukları da çok seviyor. Başkanımıza bu yılda okulumuzu ziyaret ederek bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.