Eski eşi Amber Heard ile karalama davasında karşı karşıya gelen Johnny Depp'in avukatı Camilla Vazquez ile ilgili gerçek ortaya çıktı. Depp ile avukatı Vasquez, duruşmalar sırasında sergiledikleri samimiyetle dikkat çekmiş ve ikili arasında flört söylentileri ortaya atılmıştı. Fakat işin aslı ortaya çıktı. 

İNGİLİZ EMLAKÇIYLA AŞK YAŞIYOR

İnternetteki TMZ sitesinin haberine göre Johnny Depp ile Camille Vasquez arasında herhangi bir romantik ilişki yok. Çünkü Vasquez, bir süredir İngiliz bir emlakçıyla ciddi bir ilişki yaşıyor. 
Johnny Depp ile Amber Heard arasında sürüp giden karalama davası, farklı farklı olaylara kapı açıp, içinde kendi gündemini de yaratıyor. 2015 ile 2017 arasında evli kalıp olaylı bir şekilde boşanan ve hâlâ hesaplaşmalarını bitiremeyen Depp ile Heard bir yandan duruşmalarda birbirleri aleyhine en özel ayrıntıları bile gözler önüne seriyor. Dünyadaki milyonlarca kişi de hangisinin haklı olduğunu ve davayı kimin kazanacağını merak ediyor. Ama diğer yandan da bu davayla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Son dönemde sosyal medyada yayılan tuhaf bir söylenti de bunlardan biri. 

628654554e3fe1248038b408
BAŞARILI BİR AVUKAT

ABD'nin Virginia kentinde görülen davayla ilgili bir söylenti ortalarda dolaşıyor son birkaç gündür. Haber sitelerinden sosyal medyaya uzanan geniş bir çerçevede giderek yayılan ve her geçen dakika daha çok ilgi çeken bu söylentinin kahramanları da Johnny Depp ile hukuk ekibinde yer alan avukatı Camille Vasquez. Kolombiyalı bir ailenin kızı olan ve ABD'de doğup büyüyen 37 yaşındaki Vasquez, önceleri sadece duruşmalardaki tavırları ve cesur sorularıyla dikkat çekiyordu. Mesleğinde gayet iddialı olduğu bilinen Camille Vasquez, müvekkili Depp'i savunurken ortaya serdiği kanıtlar, çapraz sorgularda Amber Heard'ü terleten sorular derken şimdi bambaşka bir nedenle gündemin ilk sıralarına çıktı. 

6285f6714e3fe12648e17ae8
GÜLÜMSEYEREK YOLUNA DEVAM ETTİ

Birkaç gün önce Virginia Fairfax'ta duruşmaların yapıldığı adliyeden çıkan Camille Vasquez, o anda hiç beklemediği bir soruyla karşılaştı. İnternetteki TMZ adlı Magazin sitesinin muhabiri Vasquez'e "İnsanlar sizin Johnny Depp ile flört edip etmediğinizi bilmek istiyor. Bu internette de konuşuluyor. Bize "evet" ya da "hayır" diye net bir cevap verebilir misiniz?" dedi. Camille Vasquez, bu soruya net bir yanıt vermedi fakat tuhaf bir şekilde gülümseyerek yoluna devam etti.