3 Haziran 2024 ile 10 Haziran 2024 tarihleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlar sonucunda toplam 125 kişi gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. Bu kişilerden 59'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen uyuşturucu maddeler dikkat çekti. Polis ekipleri, toplamda 93,9 gram metamfetamin, 39,19 gram esrar, 2,08 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 4.265 adet sentetik hap ele geçirdi. Ayrıca, operasyonda 8 ruhsatsız tabanca ve 6 ruhsatsız av tüfeği de ele geçirilen diğer maddeler arasında yer aldı.

Kahramanmaraş'ta Kasten Öldürme ve Hırsızlık Hükümlüleri Yakalandı! Kahramanmaraş'ta Kasten Öldürme ve Hırsızlık Hükümlüleri Yakalandı!

Kahramanmaraş’ta (26)-1

Trafik ekipleri de kent genelinde trafik güvenliğini artırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çerçevede, 143 araca yüksek sesle müzik çalmaktan, 63 araca ise abartı egzoz kullanmaktan dolayı cezai işlem uygulandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadelesine kararlılıkla devam ederken, kentteki huzur ve güven ortamını korumak için çalışmalarını sürdürüyor.