Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün, Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından evde başlayan tedavisi, belirtilerin artması üzerine hastanede devam etmeye başladı. 

Yaklaşık 10 gündür korona virüsü ile mücadele eden Başkan Güngör'e, bir haber sitesinin yazarının öç almak ve moral bozmak amacıyla bir haber yaptığı öne sürüldü.

Başkan Güngör'e karşı yapılan bu haber sonrasında ise AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı ve tüm siyasiler tarafından kınama yazısı yayınlandı. 

Yüzlerce kişi tarafından paylaşılan kamuoyu açıklaması, Kahramanmaraş gündemine oturdu. 

BAŞKAN FIRAT GÖRGEL'İN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI

Herkesi sevmek zorunda değilsiniz ama özellikle devlet kademelerinde hizmet edenlere saygı duymak hepimizin bu memlekete borcudur. Etik değerlere uygun olmayan paylaşımların halkımız nezdinde hiçbir şekilde kabul edilebilir bir yeri olmayacaktır. Haklı eleştiriler elbette kabul edilebilir fakat bununda basın etiği çerçevesinde olması gerekmektedir. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici tutumun ülkemize ve şehrimize zarardan başka getirisi olamaz.

Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e karşı yapılan bu paylaşımı kınıyor, başkanımıza ve tüm tedavi gören hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum.. 

Haber46 Yönetim Kurulu olarak Sayın Başkana acil şifalar diliyoruz. 

İŞTE YÜZLERCE KİŞİ TARAFINDAN PAYLAŞILAN O FOTOĞRAF