Eşi ile birlikte KOSGEB kredisi kullanarak lazer baskılı reklam iş yeri açan Genç girişimci Muhammed Raşit Taş ve eşi Nesime Taş Kahramanmaraş ekonomisine ve tanıtımına çok büyük katkı sağlıyor. 

Çok kısa sürede Kahramanmaraş ve çevre bölgelerin 1 numarası olmayı başaran Bera Lazer Tasarım çok büyük ilgi görüyor. En kaliteli şekilde ürünlerini üreten ve uygun fiyatlara satışını yapan Bera Lazer'in müşterileri çok memnun kalıyor. 

Haber46 Muhabirine açıklama yapan Bera Lazer sahibi Raşit Taş:

Bizim sloganımız siz hayal edin biz yapalım. Keçe, deri, kumaştan aklınıza gelebilecek her türlü tasarım objeler yapıyoruz. Anahtarlıklar, kapı süsleri, masa üstü isimlikler, tablolar, 3 boyutlu resimler, ışıklı gece lambaları bir dünya yapabildiğimiz süsleme var.

Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirdik. Çokta güzel gidiyor, ikinci makinemiz de geliyor daha güzel işlere imza atacağız. Şu an yaz boyunca isimlikler ve mağ netler çok yoğun talep gördü. Şu an tablolar, özel tasarımlı fotoğraflar gibi ürünler yapıyoruz. Onlarda yoğunluğumuz var. Teşbih kutulukları, kalemlikler gibi ürünler sıklıkla talep ediliyor. Şu an en büyük sıkıntımız kendimizi tam olarak tanıtamıyoruz.

Aslında yaptığımız işi şöyle algılıyorum: ‘Her evin biri elektrikçisi, sucusu vardır ya, her evinde bir lazercisi olacak’ bizimle tanışan insanların illa ki bir ihtiyacı oluyor.

Evlilik yıl dönümleri, doğum günleri, çocuklarının yaş günü gibi illa ki bizimle bir işleri oluyor. İnstagram hesabımız var ve orada çok büyük ilgi görüyoruz. Türkiye’nin her tarafına ürün gönderiyoruz.

Bera Lazer Özel Sipariş Hattı : +90 530 392 34 02

Bera Lazer Açık adres : Menderes mah. 46007 sokak. No:34/A Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş - Tarifi Eski Sanayi Müftülük Binası Arkası