K.Maraş'ta yapılması Türkiye'nin en uzun süren kavşağı olma özelliği taşıyan Hal Kavşağı Kasım ayının sonuna gelmemize rağmen hala bitmedi. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin defalarca tarih verdiği Hal Kavşağında çalışmalar çok yavaş da olsa devam ediyor. Haber46'nın günde 3 vardiya çalışılarak kısa sürede bitirilmesi gerektiğini belirttiği Hal Kavşağıda ne yazık ki çalışmalaar yetersiz.

Özellikle sabah saatlerinde binlerce araç kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Alternatif güzergah da olmadığı için vatandaş bu yolu kullanmak zorunda. 

Kasım ayının sonuna kadar yağış olmadığı için bu güne kadar kavşak çok rahat bitirilebilirdi. Ancak çalışmaların yetersizliğinden dolayı çalışmalar devam ediyor. Yağışların başlamasıyla beraber çalışmalar duracak ve hal kavşağı bir defa daha kaderine terk edilecek.

Günde onlarca kişi Haber46'ya ulaşarak Hal Kavşağının bir an önce bitirilmesi gerektiğini, yollarda perişan olduklarını, okula ve işe geç kaldıklarını ifade ediyorlar. Kahramanmaraş siyasetçilerinin ve basınının konuya duyarsız kaldığından da şikayet eden vatandaşlar, sesimizi sadece Haber46 duyuruyor. Lütfen bu konuyu gündemden düşürmeyin. Yağmurla başlayınca mazeretleri de olacak ve hiç bitirilmeyecek dediler.

Haber46 olarak konuyu bir defa daha gündeme getiriyor ve konunun takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz.