15 Temmuz 2016 Cuma günü akşam saatlerinde başlayan darbe girişimine Kahramanmaraşlılar gece boyu uyumayarak sokaklarda tepki gösterdi. Kahramanmaraş halkıyla birlikte sokakta olan haber46'da büyük bir rekora imza attı. Türkiye ve Kahramanmaraş darbe girişimi ve gösterilen tepkileri Haber46'dan takip etti.

Gece boyunca Kahramanmaraş ve ilçelerinde devam eden demokrasi eylemlerinde vatandaşın yanında olan haber46 olayları ve tepkileri an be an okuyucularına aktardı. Gece boyunca uyumayan haber46 editörleri yaşanan tüm gelişmeleri en hızlı şekilde sayfalarından okuyucularına aktardı.

Yüzlerce fotoğraf yayınlayan ve tepkileri hızlı bir şekilde aktaran haber46 Kahramanmaraş'tan ve yurdun pek çok yerindeki vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Darbe girişimini ve gösterilen tepkiyi Haber46'dan takip etmeyi tercih eden 199.176 farklı kişi bir rekor kırmamızı sağladı.

Darbe girişiminde halkın yanında olan ve halkın duygularını paylaşan Haber46'nın tarihi bir rekor kırdığı son 24 saatteki ziyaretçi sayısını yeniden aktarmak istiyoruz:

15 Temmuz 2016 Cuma Haber46 Ziyaretçi Sayısı:

199.176 farklı kişi 

Teşekkürler Kahramanmaraş... Teşekkürler Türkiye...




Lütfen Haber46 sayfamızı takip etmeye devam ediniz...