Star TV'nin romantik aşk dizisi Kara Sevda 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Sevda 30 Kasım Çarşamba fragmanı entrika dozu yüksek bir bölümün habercisi yine. Kara Sevda Yeni bölüm Kemal ve Emir'in Nihan için başlattığı savaşa sahne olacak. Kara Sevda son bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar izleyenleri adeta şok etti!

Kara Sevda dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine ekrana kilitlemeyi başardı. Ekranlarda ikinci sezonuyla devam eden Kara Sevda’nın 45. bölümünde Kemal ve Asu’nun ayrılması, “Soydere” ailesi arasında kriz yarattı. Aksiyonu bol son bölüm ardından Kara Sevda yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Hüzünlü bir aşkın öyküsünü almasına rağmen entrikası bol olan dizi 46. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.Son bölümde Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret, Kemal’in umudu oldu. Bu umudun ardından Nihan’a olan aşkı daha da depreşen Kemal, fazla düşünmeden Asu’dan ayrıldı. Bu ayrılık ardından çıkan hamilelik haberi ise herkesi şok etti. Kara Sevda’nın nefes kesen final sahnesi ardından ise yeni fragman videosu merak konusu oldu. Sevilen dizinin 46. bölüm fragmanı da hemen yayınlandı. Peki, yeni bölümde Nihan ve Kemal aşkını bekleyen yeni sınav ne? İşte, Kara Sevda 46. bölüm fragmanında ön plana çıkan detaylar!

Kara Sevda 30 Kasım Çarşamba Fragmanı İzle

Yeni bölüm fragmanında Nihan’ın başı belaya giriyor. Sevdiği kadının peşine düşen Kemal, onu kurtarmayı başarıyor. Ancak Nihan’ın gözlerini bir türlü açmaması Kemal’ı kahrediyor. Peki, Nihan hayati tehlikeyi atlatacak mı? Emir’in oynadığı oyun amacına ulaşacak mı? Kemal, Nihan, Asu ve Emir dörtlüsü arasında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan Kara Sevda 46. Bölümünde netleşecek.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR 

Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur. Artık vazgeçmek yoktur. Kemal, hikayelerinin mutlu sonla biteceği gün gelene kadar, Nihan’ın direncine rağmen savaşacaktır. Nihan ise korkularını ve Emir tehdidini bir kenara bırakıp, çok istemesine rağmen, aşkın kollarına kendini bırakamaz. Doğru zaman gelmeden atacağı her adım, Deniz’i tehlikeye atacaktır. Emir’in ise Kara Sevda son bölümünde Kemal’le ilgili başka planları vardır. Kemal’in Ozan’ın cinayetini çözmeye çalışıyor olması, Emir’in hayatını altüst edebilecek kudrette bir sonuca gebedir. Emir bu riski asla göze almaz. Kemal’i yolundan tamamen çıkarmak için eli yükseltir. Kemal’in cinayetten hüküm giymesini sağlayacak şeytani bir plan kurar.