Antalya’nın Kaş ilçesinde iki gündür aralıksız devam eden yağmur ve fırtına sebebi ile yollar sel sularının getirdiği toprak ve kayalardan kapandı, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Fırtınadan ağaçlar devrilirken bazı araçlar kayaların altında kaldı.

Kaş’ın üstündeki Gedife Tepesi’nden akan derelerdeki büzlerin tıkanmasıyla birlikte taşan yağmur suları Yeniköy yolu üzerinden Kaş’ın içine doğru akmaya başladı. Akan sel suları beraberinde taş ve kayaları şehrin içine doğru sürükledi. Eski Antalya yolu üzerinde bulunan binalar, sel sularının getirdiği taş ve topraktan zarar gördü. Evlerin önünde bulunan arabalar ise kaya ve molozların altında kaldı.

İlçedeki Engin sokağı yağmur sularının taşıdığı taş ve kayalardan dolayı kapatıldı. Bu sokakta apart daireler sular altında kaldı. Ayrıca bazı sokaklarda yağmur suyu parke yolları yerinden söktü. Belediye ekipleri Yeniköy yolundan gelen suyun önüne toprak çekerek suyun yönünü değiştirip şehre girmesini önlemeye çalıştı. Yeniköy yolundan akan sular adeta bir şelaleyi görüntüsü oluşturdu. Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, hasar tespit çalışmaları yapmak üzere olayların yaşandığı bölgeye gitti.