Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un son bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Gelin adayı Ayça'nın 4 ay önce ayrıldığı nişanlısı ortay çıkınca ortalık karıştı. Kısmetse Olur'a mesaj gönderen Halil isimli nişanlı Ayça'ya 'yeniden birleşme çağrısı' yaptı ve video kaydı aracılığıyla ilanı aşkta bulundu.

Ayça eski nişanlısından aldığı mesajla şoka girdi ve ağlama krizine girdi. Damat adaylarından Emre ile birlikte olan Ayça eski nişanlısına mı dönecek? sorusu sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Tüm gelin adaylarının hatta damat adaylarının da aklındaki soru buydu. Ayça'nın ağlaması da nişanlısını görünce duygulandı yorumlarına sebep oldu.

AYÇA EMRE'DEN AYRILACAK MI?

Nişanlısına geri dönmek istiyor yorumları yapılan Ayça tahminleri altüst eden bir açıklamada bulundu. Emre'yi sevdiğini söyleyen Ayça, mesajı görünce ağlamasının sebebini ise 'Emre ile aramız bozulur diye korkuyorum' sözleriyle açıkladı.

KISMETSE OLUR AYÇA BEĞEN FOTO GALERİ

Ayça Beğen

4 ay önce nişanlısından ayrıldığını söyleyen Ayça ona dönmeyi düşünmediğini söyledi. Eski nişanlı ise mesajında onu geri istediğini söyledi.

Ayça'ya eski nişanlıdan gelen bu ilanı aşk Emre'yi ise hayli sinirlendirdi. İkilinin ilişkisi yeni bir krize girdi.