Marvel'ın merakla beklenen yapımı Deadpool hakkında bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Ryan Reynolds'ın başrolünde oynadığı Deadpool filmine ait fragmanı haberimizde bulabilir ve izleyebilirsiniz. Peki Marvel'ın bomba filmi Deadpool karakteri kimdir? Deadpool'un hikayesi nedir? Deadpool filmi ne zaman vizyona girecek? İşte bu soruların yanıtı haberimizde sizleri bekliyor.

Marvel'ın merakla beklenen yapımlarından Deadpool'un fragmanı nihayet seyirciye ulaştı. Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu filmde Marvel Comics’in en alışılmadık anti-kahramanını yakından tanıma şansına erişiyoruz.

Özel Kuvvet askeri olan Wade Wilson’un, üzerinde uygulanan zorlu bir deneyin ona hızlandırılmış kendini iyileştirme gücü ve ilginç bir alt ego kazandırması sonucu ortaya çıkan Deadpool karakterini işleyen yapımın yönetmenliğini ilk uzun metrajlı yapımına imza atacak olan Tim Miller üstleniyor. Deadpool filmi 5 Şubat 2016’da vizyona girecek.

DEADPOOL KİMDİR? 

Deadpool Fabian Nicieza ve Rob Liefeld tarafından ilk olarak New Mutants'ın 98. sayısında kötü karakter olarak çıkmıştır. Sonra Wolverine'nin kurduğu X-Force'a katılıp iyilerin safına geçmiştir ama tam olarak iyi bir karakter değil Anti-Kahramandır. Yaratıcılarından Rob Liefeld bir Teen Titans hayranıdır oradaki Deathstroke'un parodisi olarak Deadpool ortaya çıkmıştır. Deathstroke'un gerçek adı Slade Wilson'dır Deadpool'un ise Wade Wilson'dır.


 

Özel Güçleri

* İyileşme özelliği
* Süper insan kuvveti,çevikliği
* Işınlanabilme
* Nişancılık
* Askeri Eğitim
* Üstün Ninjutsu yetenekleri

#Deadpool'un Doğuşu

Weapon-X adı verilen askeri deney programınının kanserini tedavi edebileceğini öğrenen Wilson öneri üzerine programa kayıt olur. Kanserinin çok ileri safhada olması ve tıbbi açıdan yapılabilecek bir şeyin kalmamış olması yüzünden bilim adamları farklı bir yol izlerler. Buna göre Wolverine'in tedavi faktörü Wilson'a eklenecek, lakin bu tedavi faktörü kanserin öldürdüğü her bir hücreyi anında üretebilmesi için geliştirilecektir. Bu nedenden ötürü Deadpool'un tedavi faktörü Wolverine'e göre üstündür.
Deney başarısız olur ve tedavi faktörü Wilson'u etkileyeceğine vücudunu istila eden kanser dokusuyla etkileşime geçer. Neticesiyle, kanser olağandışı bir hızla Wilson'ın bütün vücuduna yayılır. Deneyin başarısız olduğuna kanaat getiren bilim adamları Wilson'ı başarısız deneklerin yanına atarlar.
Hakkında Bilmedikleriniz

-Tüm Jackie Chan filmlerini izlemiştir.
-Üyesi olduğu Thunderbolts'un bütün üyelerini öldürmek için ayrı ayrı planlar yapmıştır. Takım Red Hulk, Elektra, Venom (Flash Thompson), Ghost Rider ve Punisher'dır.
-Gerçek adının her ne kadar Wade Wilson olduğu söylense de bunun ne kadar gerçek olduğu bilinmemektedir.
-Çocukluk kahramanı Captain America'dır. Buna rağmen onunla dövüşürken acımasız olabilir.
-Spider-Man'in kostümünün onunkine benzediğini düşünür. Onunla pek alakası olmayanlar ona Ninja Spider-Man'de demiştir.
-En iyi arkadaşının Wolverine olduğunu düşünmektedir.
-Maskesi olmadan çoğunlukla mutsuz bir görünümü ve davranışı vardır.
-Bullseye ona karşı pes edip dövüşmek yerine ona çok para teklif edince süper zengin olur en sonunda kendine bir televizyon alır.Bir süre Batman gibi süper kahramanlık yapar bu süre içerisinde yardımcısı olarak Hydra Ajanı Bob'u yanına alır ve onu bir kuş gibi giydirir.
-Deadpool bir keresinde Loki tarafından lantlenmiştir.Lanet onun Tom Cruise gibi görünmesine neden olmuştur.
-Gambit bir keresinde Deadpool ile yaptığı dövüşten sonra onunla karşılaşmanın intiharla aynı şey olduğunu söylemiştir.
-Ultimate Spider-Man serisinde kötü bir karakterdir.Suratındaki deri yoktur bu yüzden kafası bir çeşit fanusun içindedir üzerine maskesini takmaktadır.
-Deadpool'un konuşma balonları diğer karakterlerden farklı olarak her zaman sarı olarak çıkar.Bunun nedeni karakterini yansıtmasıdır(Kimse onun sesinin neden özel olduğunu bilmez).Blind Al ilk gözüktüğü yıllarda Deadpool'un sesini "benzin ve çakıl taşı" karışımına benzetmiştir.