Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz Vadi severler Perşembe akşamını iple çekiyor. Geçtiğimiz hafta hüzünlü sahnelerin yer aldığı dizide bu haftaki yeni bölümünde neler olacak? Polat Alemdar yaşadığı bu olaydan büyük üzüntü duyar. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı ve detayları...

Kurtlar Vadisi Pusu 245. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu hafta yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek..  12 yıldan bu yana herkesi ekran başına kilitleyen Kutlar Vadisi Pusu perşembe akşamı son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Dizinin 244. son bölümünde heyecan bir an olsun eksik olmadı. Ömer babanın ölümünü hala unutamayan Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde Nazife anneyi kara toprağa koydu.  Dostları ise Polat’ın acısını paylaşmak için  onu bu zor gününde yalnız bırakmazlar.

Annesinin ölümü ile dünyası yıkılan Polat Alemdar bu acı ve düşmanları ile nasıl başedeceğini düşünmeye başladı. Nazife Anne’nin ölümü bilinmeyen sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır. Sagir izini kaybettirmek için savunmasız bir ailenin evinde saklanır. Aile üyelerinin kiminle karşı karşıya olduklarından haberleri yoktur. Cahit ve Bünyamin buluşmasına katılan misafir tüm planları bozacak, Bünyamin  bu ziyaretle eski bir dostunu hatırlayacaktır.