Amerikalı ünlü şarkıcı Madonna'nın Fransız aşırı sağ parti Milli Cephe (FN) lideri Marine Le Pen'den randevu isteği kabul görmedi. RTL Radyosuna konuşan Le Pen, Madonna'nın görüşme isteğini kabul etmeyeceğini belirtti.

Ünlü Amerikan şarkıcı Franız Canal+ televizyonunda yaptığı açıklamada Marine Le Pen ile bir şeyler içip neyi savunduğunu bizzat ağzından duymak istediğini söylemişti. Madonna, "Ben dünyada barış istiyorum. Marine Le Pen ile de karşılaşmak, onunla konuşmak isterim. Onun ağzından kendi kulaklarımla, insan hakları ile ilgili düşünceleri nelerdir, duymak isterdim. Sadece Fransa için değil dünya genelinde. Bu benim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı, Marine Le Pen'i yeterince tanımamış olabileceğini de belirterek, Ben bu konudan emin değilim. Bu tartışmayı sürdürmek istemiyorum." dedi.

Ünlü pop yıldızı 2012'de verdiği bir konserde "Nobody Knows Me" adlı şarkısını söylerken Marie Le Pen'in yüzünde gamalı haç bulunan bir görüntüsü ekrana yansıtılmıştı. O dönem aşırı sağ lider videoya sert tepki göstermişti.