ATV'nin aksiyon dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 24 Ekim Salı neler yaşanacak? İlyas Görmezler Çetesinin elinden kurtulabilecek mi? Alparslan'ın durumu ne olacak? Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha var.

Geçen hafta Alparslan'ın vurulmasıyla heycanın tavan yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da gelecek haftanın fragmanı yayınlandı. Heyecan fırtınası dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanında gerilim dozu yüksek anlar giderek artıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ortaya yeni bir mafyanın çıkmasıyla yeniden hareketleniyor. Bu yeni mafya bakalım Hızır Çakırbeyli ve mafya ailesine diz çöktürebilecek mi? Hızır'ın kardeşi İlyas'ı kaçıran Görmezler Çetesi'nin nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar son bölüm şok üstüne şok yaşanacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 44. BÖLÜM FRAGMANI 24 EKİM



Heyecan dozu yüksek sahneleri ile gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı ile 25 Ekim Salı saat 20:00'da ekrana gelecek.