Ekranların en çok izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26 Ekim 2021 Salı gecesi 200. yeni bölümüyle ekrand olacak. Sevilen diziye yeni bölümde çok sayıda isim katılırken İlyas'ın öleceği ifade ediliyor. Ancak daha EDHO 200. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada on binlerce kişi İlyas'ın ölmesi durumunda diziyi izlemeyeceklerini ve protesto edeceklerini ifade ettiler.

EDHO İLYAS ÖLÜYOR MU?

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinini salı günü yayınlanacak olan 200. yeni bölüm fragmanına bakılacak olursa İlyas ölecek. Diziye katılan yeni iismlere de bakıldığında İlyas'ın ölme ihtimali çok büyük. Zira yıllarca Hızır, İlyas ve alparslan üçlüsü dizideki varlığını devam ettiriyor. Yapımcılar İlyas'ı diziden ayırarak heyecenı artırmak istemiş olabilirler. Ancak durum hiç de öyle olacak gibi değil. zira İlyas hayranlarını diziyi protesto etmeye hazırlanıyorlar.

İlyas'ı Canlandıran Ozan Akbaba diziden ayrılıyor mu?

Bu arada bir iddia da  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba'nın başka bir proje nedeniyle diziden ayrılacağı yönünde. Ancak bunu doğrulayan bir açıklama şu ana kadar yapılmadı. Konuyla ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

EDHO  Uğur Yücel

 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Senzo Oyuncuları

EDHO ekibine 11 oyuncu katıldı. Uğur Yücel ve Levent Ülgen'in ardından Nurseli İdiz, Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Yosi Mizrahi, Burcu Binici, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan ve İlker Aksum da bu sezon dizinin kadrosunda yer alacak.