Dolgun dudakları ve güzelliği ile dikkatleri çeken Zeynep Karaca İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında en çok dikkati çekenlerden biri... TV8'd sonradan gelen ve geldiği haftadan itibaren tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Karaca yaptığı seviyeli yorumlarla da dikkatlerden kaçmıyor.

TV8 seyircilerinin ilk geldiği günden beri dikkatini çeken yeni yarışmacı Zeynep hakkında en çok merak edilen estetikli olup olmadığı, Zeynep kaç yaşında, Zeynep Karaca evli mi? Bu tarz soruların cevaplarını okuyanlarımız için derledik ve bu haberde sunuyoruz…

Zeynep Karaca, İşte Benim Stilim yarışma programına Adıyaman'dan katılıyor. Zeynep Karaca, İşte Benim Stilimin ikinci sezon birincisi Emel Özkılıltaş gibi hosetslik yapıyor. Bilindiği gibi Çiğdem Çelik'de hosteslik yapıyordu. Aynı zamanda 3.cü sezonun başlarında elenen ve İran’dan katılan Neda Poursaeid yarışmacısı Zeynep Karaca gibi kabin memurluğu yapmakta idi.

Yaş olarak daha olgun görünen Zeynep Karaca 25 yaşında olduğunu açıklayınca şoke etti. Anne tarafından arap olan Zeynep esmerliği ve kokoşluğu ile yeni yarışmacı olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. İşte Benim Stilim’in 3.cü sezonun 6.cı haftasından sonra katılan yarışmacı daha öncesinde yarışmayı hiç izlemediğini açıkladı. Stil yarışmasını izleyemeyenlerin artık izletmek istediğini açıklayan seksi Zeynep Bu Benim Stilim yarışmasına iddialı başlangıçda bulundu. Zeynep Karaca estetikli mi, dudaklarında botoks varmı? Bu tarz soruların cevapları tam olarak net olmasa da Zeynep Karaca’nın dudakları normalinden daha şişik olduğu gayet net bir şekilde ortadadır.

İşte Benim Stilim Zeynep Karaca

Şu andan itibaren Zeynep Karaca ile kıyasıya yarışacak olan isimler: Sinem Umaş, Şilan Makal, Serpil Gülşah Yılmaz, Ezgi Ünal, Cerem Gündüz, Sima Şerafetinova, Didem Ezgi Akın, Mihriban Akgül

Zeynep Karaca hakkında bilgileri toplu şekilde aşağıda görebilirsiniz:
İsim: Zeynep Karaca
Zeynep Karaca’nın mesleği: Hostes
Zeynep Karaca kaç yaşında: 25 yaşında. 1990 doğumlu
Zeynep Karaca nereli: Adıyamanlı, Annesi arap
Zeynep Karaca’nın Facebook hesabı: 1zeynepkaraca