ZİRVEDE TEK BAŞINA
Yayınlandığı ilk bölümden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Paramparça, TNS Rating ölçüm şirketi verilerine göre, her hafta olduğu gibi Pazartesi programları arasında ABC1+20 kategorisinde 12,01 rating ve yüzde  26, 28 izlenme payı ile açık ara birinciliğini sürdürdü.

 

Paramparça;  Tüm kişilerde de  yüzde 10, 42 reyting, yüzde 24, 63 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 10, 18 reyting ve yüzde  24,19 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı oldu.

 

“#KERİMANHALAMOLSA”

Paramparça dün gece de hareket ve heyecan dolu sahneleriyle herkesi ekrana kilitledi. Gülseren’in Özkan’dan kaçışı, Alper’in komaya girmesi ve Hazal’ın oyununun ortaya çıkması soluksuz izlendi. Ancak, gecenin en çok kunuşulan isimlerinden biri kuşkusuz Nursel Köse’nin canlandırdığı dizinin en eğlenceli karakterlerinden olan “Keriman” dı.   #Kerimanhalamolsa hashtag’i sosyal medya Twitter’da dün gece TrendTopic (TT) oldu. Paramparça izleyicileri Keriman karakteri için birbirinden ilginç ve eğlenceli yorumlarda bulundular.