TV8'de dört ayı aşkın bir süredir devam eden Survivor All Star final bölümüyle sona erdi. Ünlüler ve Gönüllüler takımının toplam 20 kişiyle başladığı muhteşem yarışta Turabi ve Merve Aydın finale kalmayı başardı.

Survivor All Star'da Kıbrıs'taki finallere katlmayı Begüm, Hilmicem, Turabi ve Merve Aydın başarmıştı. Turabi adadaki son gecede oynanan oyunla finale kalırken Merve Aydın ise Çarşamba gecesi SMS'lerle finale kalmış ve Turabi'nin finaldeki rakibi olmuştu.

Survivor All star Kıbrıs finali bu akşam Türkiye'yi ekran başına kilitledi! Survivor All Star 2015 yılı şampiyonunun belirleneceği büyük yarışta sonucu canlı yayında yapılacak olan SMS oylaması sonuçları belirledi. TV8’i yayınlandığı ilk günden bu güne tam anlamıyla reytinglerde tek başına zirvede tutan Survivor All Star 2015 macerası bu gece yayınlanan final bölümüyle sona erdi.

SURVİVOR ALL STAR BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Son 10 yılın şampiyonlarının yarıştığı Survivor All Star'da finale kalan Merve Aydın ve Turabi'den biri büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira. 

Survivor All Star'da SMS Sonucuna göre en çok oy alan Turabi birinci oldu ve Turabi büyük ödülün sahibi oldu...


Survivor All Star Büyük Ödülü Turabi Kazandı