Malatya’da Şıkşık Mahallesi sakinleri ve esnafları, yardıma muhtaç kişilere yardım yapmak amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı.
Daha önce belediye bünyesinde hayata geçirilen ’Askıda Elbise’ kampanyası, Şıkşık Mahallesi sakinleri ve esnafları tarafından da hayata geçirildi. Mahalle sakinleri ve esnaflar, ‘İhtiyacın Olmayanı Paylaş, İhtiyacın Olanı Al, Dolabında Durmasın, İhtiyacı Olanı Isıtsın” sloganıyla başlattıkları kampanya ile yardıma muhtaç kişilere kıyafet yardımı yapıyor. Mahalle sakinlerinin ve esnaflarının, bir hafta önce Şıkşık Camii yanında başlattıkları kampanya kapsamında yardıma muhtaç kişiler, kendilerine uygun elbiseleri rahatlıkla alabiliyor.
Başlattıkları kampanyanın tüm mahallelere örnek olmasını temenni eden mahalle sakinleri diğer vatandaşların da kampanyaya destek vermesini istedi. Amaçlarının yardıma muhtaç insanlara yardım etmek olduğunu söyleyen Şıkşık Mahallesi Muhtarı Ertan Küçük, “Başlattığımız bu kampanya ile vatandaşlarımızın dolaplarında kullanmadıkları, bir kenara atılır vaziyette koydukları giysilerin tamamını burada sergileyip ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Bu kampanyaya mahalle sakinlerimiz ve esnaflarımız çok büyük destek verdi. İnşallah bu kampanya diğer mahallelere de örnek olur” diye konuştu.