Antalya'nın Manavgat ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyeti gösteren Manavgat Şelale Anadolu Lisesi, hazırladığı projenin sunumunu proje paydaşı ülke Portekiz'de yapacak.

Şelale Anadolu Lisesi heyetinin, Avrupa Birliği(AB) Comenius Programı çok taraflı okul ortaklığı kapsamında hazırladığı Avrupa'daki Park ve Bahçelerin Dünü ve Bugünü Projesi'nin 5. toplantısına katılmak için Portekiz'e gideceği belirtildi. Portekiz'e Şelale Anadolu Lisesi, koordinatör öğretmen Ismahan Erol başkanlığında 3 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan ekip ile 10 Mart tarihinde Portekiz’e gideceği, toplantıya proje ekibinden Müdür Başyardımcısı Mehmet Gürhan Uluköy, İngilizce öğretmenleri Ismahan Erol ve Funda Akyürek ile öğrenciler Hikmet Ünsal,Ege Berker Türkel ve Aybüke Tokta'dan oluşan ekibin gideceği kaydedildi.

Şelale Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Kırteke, yaptığı açıklamada, 2 yıl önce hayata geçirdikleri projelerinin paydaş ülkelerinin Almanya, İtalya, Romanya, Polonya, Portekiz ve Finlandiya olduğunu söyledi. Proje ekibinin Portekiz'de hazırladıkları proje kapsamında Manavgat Irmağı ve asırlardır akan suyun analiz raporlarını proje paydaşı ülkelerin ekipleriyle birlikte paylaşacaklarını kaydetti. Kırteke, Portekiz'e gidecek ekibin Manavgat'ı ve ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandığını sözlerine ekledi.