En popüler medikal estetik prosedürlerden biri olan botox İstanbul ilinde çok sayıda klinikte uygulanıyor. Bu noktada botox konusunda uzman ve deneyimli doktorlara ulaşma gerekliliği ortaya çıkıyor.

Saç Derisinde Egzama ve Kepekten Kurtulmanın Doğal Yolu: Lavanta Sabunu Saç Derisinde Egzama ve Kepekten Kurtulmanın Doğal Yolu: Lavanta Sabunu

Medyland herhangi bir alanda uzman ve deneyimli doktorlara ulaşmak isteyen kişiler için işlevsel çözümler sunan bir platform. Her alandan yüzlerce uzman doktorun buluşma noktası Medyland’i ziyaret eden kişiler, ücretsiz üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra ilgilendikleri hekimlere soru yöneltebiliyor, yaşadıkları deneyimlere ilişkin yorumlar ve puanlamalar yapabiliyor.

Bu sayede herhangi bir uzmanlık alanında doktor arayan kişiler, doktorlar hakkındaki yorumları ve puanlamaları görebiliyor. Ayrıca doktorun iletişim bilgilerine ulaşıp randevu alabiliyor. Bu arada, sağlık hizmetlerine özel olarak tasarlanan ve gelişmiş filtre seçenekleri bulunan bir arama motoru olarak da tanımlanabilecek Medyland üzerinde lokasyon bazlı arama yapmak da mümkün.

Medyland: Türkiye’nin Sağlık Platformu

Medyland tüm uzmanlık alanında hizmet sunan doktorları tek bir platform üzerinde toplamakla kalmıyor. Aynı zamanda tüm hekimlere kişiye özel profil sayfaları oluşturma imkanı sunuyor. Bu sayede sağlık hizmeti almak isteyen kişilerin yaptığı aramalarda listelenen doktorlar, çok daha geniş kitlelere üstelik son derece doğru ve amaca yönelik olarak tasarlanan bir platform üzerinden erişme avantajı sağlıyor. Daha fazla bilgi edinmek ve randevu talebi iletmek için https://www.medyland.com/botoks-botox/istanbul adresinden iletebilirsiniz!