Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, günden güne büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesinde daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacıyla araç parkını her geçen gün yeni alınan araçlarla genişlettiklerini bildirdi.
Kesintisiz ve etkin hizmet için …
Melikgazi ilçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve semtler arasında mesafenin de artığını bundan dolayı araç parkına sürekli yeni araçlar satın alarak genişletip, hizmeti vatandaşlara bizzat bire bir sunduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü için 3 ayrı araç satın alındığını kaydetti.
3 adet araç ile
Yeni alınan araçlar ile bundan böyle bir gün içinde yol sulama, genel temizlik gibi çalışmaların daha etkin yapılacağını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni alınan araçlarla ilgili olarak şunları söyledi:
“Melikgazi ilçesinin yerleşim alanı büyümekte ve bu fiziki büyümeye paralel olarak nüfusu artmaktadır. İlçe sınırları içerisinde 81 mahallemiz bulunmaktadır. Geniş bir alanda daha etkin ve verimli bir hizmet için teknolojinin her türlü yeniliklerini ve araçlarını kullanıyoruz. Daha kısa sürede daha çok alanda altyapı çalışması yapılmış olacaktır. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü için yol sulama aracı, yolların temizliği için süpürge aracı ile taziye çadırının otomatik kurulması için vinçli kurulum aracı satın alınmıştır. Böylece zamandan kazanç sağlanacak ve daha kısa sürede daha çok iş yapılacaktır.”
Daha kısa sürede daha çok hizmet…
Yol sulama aracının 13 bin litre olduğunu, süpürge aracının ise 7 m³ olduğunu ve araçların yatırım teşvik belgesi ile alındığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, araçlar ile altyapı hizmet alanında hizmette verimliliğin artırılacağını ve daha kısa sürede daha etkin hizmet sunulacağını sözlerine ekledi.