Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili adayı Meral Akşener, Beylükdüzü’nde oyunu kullandı. Sonucun herkese hayırlı olmasını dileyen Akşener, "Bütün seçim güvenliğini iktidar alır. Bu seçimin olmaması için her türlü hareket oldu. Muhalefet partilerinin seçmeni, yöneticileri ve genel başkanları olmak üzere, sağduyu ve soğukkanlılığa davet eden muhalefet oldu. Uzun yıllardır politika yapıyorum, ilk defa iktidarın kavga çıkarmaya uğraştığı bir seçim gördüm." dedi.

MHP İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Meral Akşener, Beylikdüzü Gürpınar Azime Yılmaz İlkokulu'nda oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyen Akşener, “Çok zorlu bir seçim yarışı yaptık. Eşit olmayan bir seçim, yarışmadır netice itibariyle yaptık. Milletin sağduyusu engel oldu pek çok şeye, bize yol gösterdi. İnşallah hayırlı olur.” dedi.

Çıkışta oy kullandığı okulu yaptıran Azime Yılmaz ile karşılaşan Akşener, bir süre sohbet etti. Sandıktan ne çıkar sorusuna “Sandıktan hayır çıkacak inşallah.” cevabını veren Akşener, şöyle konuştu: “Duydunuz mu hem şehrim ne diyor, ‘hilelik’ olmazsa harika. Çok sert, çok haksız bir rekabetin olduğu, devlet imkanlarının, hepimizin vergileriyle oluşmuş o paraların kullanıldığı bir seçim kampanyası yürüten bir iktidar partisi var. Diğer taraftan bu eşitsizlikle mücadele etmeye çalışan muhalefet partileri var. Bütün seçim güvenliğini iktidar alır. Bu seçimin olmaması için her türlü hareket oldu. Muhalefet partilerinin seçmeni, yöneticileri ve genel başkanları olmak üzere, sağduyu ve soğukkanlılığa davet eden muhalefet oldu. Uzun yıllardır politika yapıyorum, ilk defa iktidarın kavga çıkarmaya uğraştığı bir seçim gördüm.”