MHP Malatya İl Başkanlığı tarafından Malatya’da ‘helal’ sloganıyla lokma tatlısı dağıtıldı.

MHP Malatya İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde lokma tatlısı dağıtıldı. İktidara ilişkin yolsuzluk ve hırsızlık iddialarına atıf yapılarak lokmalara ‘helal’ sıfatı eklendi.

MHP Malatya milletvekili adayı avukat Arif Yıldız, lokma dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, 'Helal lokma' dağıttığını belirterek, "Neden helal lokma dağıtıyoruz. Çünkü biz, Malatyalı hemşehrilerimizin helal oylarını istiyoruz. Ve Milliyetçi Hareket iktidarında dağıttığımız helal lokma gibi hizmetleri de işi, adaletli bir şekilde yapacağımızı bir kere daha hatırlatmak için helal lokma dağıtıyoruz. Ve şunu hatırlatıyoruz. Haram yiyenleri bu seçimde iş başından göndermek istediğimizi, haram yiyenlerinden milletimizin kurtulması için helal lokma dağıtıyoruz. Helal lokma ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisinin hem Malatya'da birinci parti hem de Türkiye'de iktidar olacaktır. Ve MHP iktidarıyla milletimiz de helallinden yükselecektir. Allah hepinizden razı olsun. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum" dedi.

Lokma dağıtımına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ile birlikte milletvekili adayları Arif Yıldız, Güzün Koçak, Hakan Kalkan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile teşkilat mensupları katıldı.