MHP Kütahya Merkez İlçe 11. Olağan Kongresi Kütahya Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. İki dönemdir Merkez İlçe Başkanlığını sürdüren Metin Belek'in görev süresinin dolması ve aday olmaması nedeni ile kongreye İbrahim Göğebakan ve Ferhan Yıldırım aday olarak girdi. 400 delegenin oy kullandığı kongrede İbrahim Göğebakan 138, Ferhan Yıldırım 183 delegenin oyunu aldı. Yıldırım, Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrasında her iki aday da birbirini tebrik etti. Yıldırım, "Teşkilat delegelerimizin teveccühü ile göreve getirildik. Yönetim anlayışımızın temel prensipleri arasında vazgeçilmez olarak ayrıştırmak yerine birleştirici olmayı tercih ediyoruz. Ülkemize, partimize, Türk İslam alemine ve Kütahya'mıza layık olmaya, geçmişte hizmet etmiş ve gelecekte bu davada yer alacak dava kardeşlerimle omuz omuza çalışmaya hazırız." dedi.

Ferhan Yıldırım'ın yönetim listesi şöyle: Mehmet Neyaz, Edip İlkay Sunay, Ahmet İnal, Ümit Yaman, Yunus Kuzu, Gökhan Tomruk, Mustafa Boy, Erdem Ayva, Onur Kıhtır, Mükerrem Erdoğan, Sedat Dolgun, Ayşin Özlem Çaldemir, Fatih Korkmaz, Halil Uzun, Yusuf Özkaracık, Mehmet Ilgat ve Ahmet Atay.