MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, PKK terör örgütü tarafından güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırıyı kınayarak, “Kayseri’ye düşen ateş hepimizi yaktı” dedi.

Adıyaman’da güvenlik güçlerine yönelik terör örgütü PKK üyelerince yapılan saldırıda Uzman Onbaşı Müsellim Ünal şehit oldu. Şehit haberinin gelmesinin ardından açıklama yapan MHP’li Korkmaz, şu ifadeleri kullandı: “Kayseri'ye düşen ateş hepimizi yaktı. Adıyaman’da arazi arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açılması sonucu çıkan çatışmada Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal şehit oldu. Şehidimize Allah'tan rahmet, başta acılı ve kederli babası Yusuf Ünal ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Şehidim Hakk'ını helal et bize.”

Kayseri Valisi Orhan Düzgün de şehit Uzman Müsellim Ünal için yaptığı açıklamada, “Şehidimiz Uzman Onbaşı Müsellim Ünal’a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Vali Düzgün Suruç’ta yapılan saldırı ile ilgili olarak da birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Suruç’taki saldırı birliğimiz ve kardeşliğimize yapılan bir saldırıdır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.