Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 24. haftasında Mondi Melikşah Üniversitesi evinde Orkide Gediz Üniversitesini 89-83 mağlup etti. Bu galibiyetle Mondi Melikşah Üniversitesi üst üste onuncu maçını kazandı.

Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelenin ilk periyodunu Orkide Gediz Üniversitesi 20-18 önde tamamladı. İkinci periyotta dengede geçerken soyunma odasına Orkide Gediz Üniversitesi 41-39 üstün gitti. İkinci yarıya iyi başlayan taraf Mondi Melikşah Üniversitesi oldu. Goldwirenin üçlükleriyle kontrolü eline alan turuncu-beyazlılar üçüncü periyotu 73-65 önde geçti.

Dördüncü periyotta Orkide Gediz Üniversitesi farkı bir ara kapatsa da periyodun son bölümünü iyi oynayan Mondi Melikşah Üniversitesi karşılaşmayı 89-83 kazandı.

Mondi Melikşah Üniversitesi'nde Leemire Goldwire 36 sayı 4 ribaunt 6 asist ile maçın en skorer ismi oldu. Salih Uğraşan 15 sayı 2 ribaunt 1 asist ve Laron Dendy 14 sayı 14 ribaunt 3 asist ile double double yaptı.

Orkide Gediz Üniversitesi'nde ise Lionell Chalmers 25 sayı 3 ribaunt 2 asist, Serhat Uğur 23 sayı 2 ribaunt 1 asist ve Kzell Wesson 20 sayı 22 ribaunt ile double double yapmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.

Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Mondi Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Doğan Deniz, "Bizim için her maç zor. Bu maçta zorlu geçti. Maçta geriye düştüğümüz bazı bölümler oldu. Hemen toparlanmasını bildik ve maçı kazandık. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Orkide Gediz Üniversitesi'ni de tebrik ediyorum." dedi.