ATV ekranlarında severek izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelen Ömer, bebeğiyle kaçan eşini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Kısa sürede bulunan Kübra, Ömer'le ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. 

Kübra, Ömer'in ablasıyla kendisini aldattığını söyledi. Ardından da Müge Anlı Ömer'e sinirlendi. Canlı yayında bazı açıklamalar yapan Müge Anlı'nın Esra Erol'a gönderme yaptığı iddia edildi. 

Esra Erol ve Müge Anlı, Türk televizyon tarihinin  en popüler ve en çok izlenen sunucularından biri. Yıllardır ATV ekranlarında sundukları gündüz kuşağı programlarıyla seyircinin kalbinde taht kurdular.

Her ne kadar aynı kurumda benzer programlar yapsalar da Esra Erol ve Müge Anlı'nın arasının iyi olmadığını sık sık kulislerde konuşulan iddialardan. Zaman zaman programlarında yaptıkları göndermeler ile bu durum daha çok ortaya çıkıyor. 

Mesela geçtiğimiz yıllarda Müge Anlı'nın Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili, "Taraftar her şeyi söyleyebilir" açıklamasıyla başarılı sunucular gündem olmuştu.

Esra Erol da Müge Anlı'ya cevap niteliğindeki bu açıklamayı yapmıştı: "Kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takımı tutarsanız tutun, sahadaki futbolcuya küfretme hakkına sahip değilsiniz. Unutmayın o sahadaki de insan, onun da duyguları var. Özellikle bir futbolcunun ölmüş ailesine ya da aile bireylerine küfretmek ne bizim geleneğimize ne insanlığımıza sığar."

Şimdi de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bebeğiyle birlikte pencereden kaçan eşi Kübra'yı arayan Ömer, Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Ömer'in Kübra'yı ablasıyla aldattığı ortaya çıkınca Anlı epeyi sinirlendi.

Anlı, "Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaların birbirini rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsade etmem." dedi.