Türkiye'nin iki başarılı ismi Müge Anlı ve Esra Erol arasında kriz büyümeye başladı. Programda karşılıklı restleşmeler yapılırken, iddialara göre Müge Anlı son kozunu ATV'ye karşı kullandı. ATV'nin ise henüz ne yapacağı bilinmiyor.

MÜGE ANLI- ESRA EROL KRİZİ BÜYÜDÜ: REZİL PLATFORM

Geçtiğimiz dönemlerde başlayan Müge Anlı ve Esra Erol tartışması büyümeye başladı. Anlı'nın yayında Esra Erol'un programına laf etmesi gündeme bomba gibi düşerken, Anlı'nın yeni hamlesi ise herkesi şoke etti.. Esra Erol'da işlenen aile içi olayları tasvip etmediğini her defasında dile getiren Anlı, Erol'un programına taş atarak tartışmasının alevlenmesine neden oldu. Anlı yayında, "Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaları birbirine rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsaade etmem. Ben Müge Anlı'yım arada öyle bir fark var" diyerek Esra Erol'un programına gönderme yapmıştı. Esra Erol ise Anlı'nın bu açıklamalarına karşı sessizliği korumaya devam ediyor.

MÜGE ANLI RESTİ ÇEKTİ: YA BEN YA O

İkili arasında başlayan soğuk kriz iddialara göre Anlı'nın ATV'ye resti çekmesiyle başka bir boyuta ulaştı. Kulis bilgilerine göre Anlı ATV'ye Esra Erol'u ima ederek, "Ya ben ya o" dediği iddia edildi. Esra Erol'dan ses çıkmazken, gözler hangi programın yayından kaldırılacağına döndü. ATV'nin ise programlar hakkında henüz resmi bir açıklaması olmadı.

r-3

ATV'DE YOL ARIMI DEVAM DEVAM EDİYOR

Birbirinden bağımsız konuları ele alan Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşakları arasında en çok izlenen yayınlar arasında yer almaya devam ediyor. Esra Erol'da çarpık ilişkiler ve aile şiddet konuları ele alınırken, Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında ise akıl almaz cinayetler izleyenlerin ağızlarını açıkta bırakıyor.

MÜGE KADROYU DEĞİŞİYOR MU?

Geçtiğimiz dönemlerde kadro değişikliğine giden Anlı Prof. Dr. Arif Verimli ile yollarını ayırırken, iddialara göre Avukat Rahmi Özdemir ve Prof. Dr. Şevki Özkan ile de yol ayrımına geldi. Yaşananlar ilişkin için henüz resmi ağızlardan açıklama gelmedi. Olayların ise nereye gideceği merak konusu oldu.