Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ömerbey Mahallesindeki Tophane Caddesi’nde ağaçlandırma çalışması başlattı.
Mahalle Muhtarı Mustafa Başalan, “Tavşanlı Belediyesi’ne bağlı ekiplerimiz sürekli mahallemizde mesai halinde. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü Tophane Caddesi’ni yeşil bir hüviyete kavuşturmak adına ağaçlandırma çalışması başlattı. Mahallemizin ana yolu olan bu Tophane Caddesi çalışmalar tamamlandığında daha yeşil olacak. Biz Ömerbey halkına da yapılan hizmetleri korumak ve sahip çıkmak kalıyor” ifadelerini kullandı.
Ayrıca geçtiğimiz yıl Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de yine aynı caddede yol yenileme çalışmaları gerçekleştirmiş, 1 kilometrelik yolda mevcut asfaltı komple sökerek parke taşı ve kaldırım çalışması yürütmüştü.
Belediye ekiplerinin Ömerbey Mahallesindeki bir diğer mesaisi de halı saha yapımı. Ömerbey Mahallesine ve buradaki spor kulübüne hizmet verecek olan halı saha için inşaat kazıkları çakıldı ve yer düzlemesine başlandı.
Bu projenin Belediye Başkanı Mustafa Güler’e ait olduğunu söyleyen Muhtar Mustafa Başalan, “Kulübümüze bu güzel projeyi kazandıran belediye Başkanımız Mustafa Güler’e Başkan Yardımcılarımıza, Fen işleri Müdürü ve personeline mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.(EFE)