Nurhak İlçesindeki ziyarette vatandaşları ve esnafı ziyaret eden KAYA Ak Parti İlçe Başkanı Baki KURT, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkan ve Üyelerinin katılımları ile yapılan Aday tanıtım toplantısına katılmıştır. Burada konuşan İlçe Başkanı Baki KURT Bu bir kısmet işidir diyerek kime nasip olacaksa hayırlısının olmasını temenni etmiştir. Mutlu KAYA teşkilatla buluşmasında yaptıkları ziyaretlerde sadece teşkilatlara değil Halkımızla da buluşmaya özen gösterdiklerini belirterek bu göreve talip oldu isek toplumun her kesimine uğramaya görüş almaya özen gösteriyoruz demiştir. Bunları yaparken 7 Haziran seçimlerinin Milletimiz için öneminden bahsettiklerini ve bunun herkes tarafından fark edilmesi için çok çalışmamız gerektiği açık ortadadır demiştir. Bu hizmet yolunda bir yolculuğa çıktıklarını belirten KAYA niyetlerinin halis olduğunu memlekete hizmet için kendimize düşen her türlü fedakarlıktan kaçmayacaklarını belirtmiştir. Yaptığımız hizmetleri Allah hayırla yapmayı nasip etmesi temennisinde bulunan KAYA vekil olmak önemli değil hayırlı hizmette vekil kılsın en önemlisi o’dur. Esnafımıza uğradık çayımızı içtik sorunları dinlediklerini belirterek bizleri misafir eden Pazar günü olmasına rağmen Ailelerinin yanında olması gerekirken fedakarlık yapıp gelen Teşkilat Bakanımız Baki KURT’a teşkilatımıza ve halkımıza bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

MİLLET İÇİN ÜLKE İÇİN GÖREVE TALİBİZ
Nurhak temaslarından sonra Ekinözü İlçe Başkanlığına ziyaret eden KAYA görevine yeni başlayan Bünyamin ŞAKALAR ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileyerek bu kutsal görevde başarılar dilemiştir. Hizmet konusunda her zaman göreve hazır olduklarını belirten KAYA Hizmet verdiğimiz süre boyunca elimizden geldiği kadarıyla vatandaşımızın Ankara’daki işlerini halletmeye çalıştım. Hiç görmediğim ya da tanımadığım kişilere sizlerin vasıtası ile hizmet verdik kolaylık sağladık vekil olalım olmayalım yine vatandaşımızın işlerini kolaylaştırıcı her türlü olanak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz demiştir. Bünyamin ŞAKALAR’da Vekil Aday Adaylığı yolunda başarılar diledi.
KAYA: DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇELEĞEN’E TEŞEKKÜRLER
Daha sonra Ekinözü Belediyesi ve Belediye Başkanı Nursi ÇELEĞEN makamında ziyaret edilmiştir. Sıcak bir ortamda oldukça kalabalık bir grup tarafından karşılanan Mutlu KAYA yıllarca beraber çalıştığımız ve bu işi hakkıyla yapan Ekinözü sevdalısı bir kardeşimizi ziyaret etmekten duydukları mutluluğu dile getirerek tüm teşkilatı ile bizleri karşılayan ÇELEĞEN’e teşekkür etmiştir. Nursi ÇELEĞEN kendisinin de sağlık sektöründen gelmesinden dolayı hem arkadaşım hem de meslektaşım Mutlu KAYA kardeşime bu yolda her türlü desteği vereceklerini belirterek başarılar dilemiştir. KAYA teveccühlerinden ve verdikleri destekten dolayı ÇELEĞEN ve ekibine teşekkür ederek başarılar diledi.
Mutlu KAYA seçim gezileri kapsamında gezilerine devam edecek.


Mutlu Kaya Seçim Çalışmaları