Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine Mustafa Ceviz atandı.
MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanı Göksel Taşçı’nın ardından MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Burak Kalfaoğlu’nun yerine Mustafa Ceviz atandı.
MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Ceviz yaptığı yazılı açıklama ile göreve gelmesinin Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni etti. Ceviz yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;
“Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Sözlerime başlarken Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Devletleri topluluklarına, Turan ve Kızıl Elma ideallerine kendini adamış devlet adamı liderimiz Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü şehitlerimizi rahmetle anıyorum.
Bilindiği üzere Nevşehir MHP Merkez İlçe Başkanı ve Yönetimi Genel Merkez Tarafından 18 Nisan tarihinde fesh edilmiştir. Kendilerine daha önce yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İlçe teşkilatından boşalan merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulunu oluşturmak üzere tarafıma yetki verilmiştir. Oluşturduğumuz yeni yönetimimizin vatanımıza, yüce Türk milletine, partimize ve Nevşehir’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.”