O Ses Türkiye bu akşam yeni bölümü ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. TV8 ekranlarının sevilen şarkı yarışmacı O Ses Türkiye TV8'de...Tv8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye bu akşam yeni bölümü ile ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.

O Ses Türkiye yeni bölümde düello heyecanı devam ediyor. İlk turları geride bırakarak düellolara çıkmayı başaran yarışmacılar, kendi aralarında girecekleri mücadele ile bir üst tura isimlerini yazdırmak için mücadele ediyor. Ekranların en sevilen ve en çok izlenen şarkı yarışması O Ses Türkiye, yarın akşam 20.00'da TV8 ekranlarındaki yerini alacak.

Ekranların en sevilen ve en eğlenceli şarkı yarışması O Ses Türkiye, muhteşem yarışmacıları ve benzersiz jürisi ile ekranlardaki yerini alacak. Murat Boz, Hadise, Sibel Can, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de düello heyecanı devam ediyor. O Ses Türkiye yeni bölümde Murat Boz'un arabesk performansları eğlenceli anlar yaşatıyor. Her fırsatta bir arabesk parçanın nakaratını söyleyen Murat Boz, izleyenleri güldürüyor. O Ses Türkiye final için tam tarih ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.