Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir okulun klimalarının dış ünitelerine çalan ve çaldıklarını hurdacıya satan 3 zanlı yakalandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Aydınevler Mahallesi Sorgun Bulvarı üzerinde şüphelendikleri M.C. isimli şahsın kullanmış olduğu 07 VU 425 plaka aracı durdurarak arama yaptı. Polislerin araç içinde yaptığı kontrolde M.O. ve M.K. isimli şahısların Manavgat'ta dört ayrı otodan meydana gelen hırsızlık ve mala zarar verme olayı şüphelileri olduğu tespit edildi.

Yakalanan zanlıların, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinde Mimarsinan Mahallesi'nde bulunan Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 6 klima dış ünitesini çalma olayına karıştığı belirlendi. Zanlılar, polis sorgusunda okuldan söktükleri klima ünitelerini Antalya'da bir hurdacıya sattıklarını beyan ettiği ifade edildi. Ekipler, zanlıların ifadesi üzerine Antalya'da hurdacıya sattıkları klima ünitelerini yerinde ele geçirdi. Ekipler, muhafaza altına aldıkları klima üniteleri, ilçeye getirerek Manavgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teslim etti.

Üç zanlı yapılan işlemlerin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.