Adana'nın Ceyhan ilçesinde gece meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 yaralandı.
Direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kontrolden çıkarak elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Necati Ünal ve İsmail Çekin hayatını kaybederken, aynı araçtaki 2 kişi de yaralandı.

Kaza, gece 02.00 sıralarında Kelemeti Mahallesi Eski Adana Caddesi'nde meydana geldi. Necati Ünal'ın (38) yönetimindeki 80 AN 085 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine hızla çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri, hurdaya dönen otomobilde sıkışan yaralıları yaklaşık 1 saatlik çalışmanın sonunda çıkartabildi.

Kazada ağır yaralanan İsmail Çekin (41), Osman Çiçek (36), ve Lütfü Kuzucu (35) ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Çekin, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Necati Ünal'ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yaralılar Çiçek ve Kuzucu'nun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma açıldı.