Pamukkale Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinliklerin sonuncusu İncilipınar Parkı’nda gerçekleşti.
Pamukkale Belediye tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programının sonuncusunu İncirlipınar Parkı’nda gerçekleşti. İftar önce vatandaşlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, katılımcıların bayramını kutladı. İftardan sonra Meddah-ı Fakir Yusuf Duru, geleneksel Ramazan geceleri kapsamında bir gösteri düzenledi. Gösterinin ardından ilahi sanatçısı Mustafa Demirci ezgiler seslendirdi.
Programda bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin farkını ortaya koymak için Ramazan ayında çok değerli sanatçılarımızın katılımı ile özel program düzenledik. Halkımıza da hem Karahayıt’taki hem de İncilipınar’daki etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan halkımıza teşekkür ediyorum. Başta belediye başkan yardımcılarım, meclis üyeleri ve belediye personelime de teşekkür ediyorum. Bugünkü etkinlikle finali yapmış olduk. Ben 2 yıllık bir belediye olarak Ramazan ayında farkımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Gürlesin, sanatçı Mustafa Demirci ve Meddah-ı Fakir Yusuf Duru’ya içinde Kuran-ı Kerimin bulunduğu bir hediye setini verdi.