Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, şehirdeki işsizliği önlemeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yıldızkaya, Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk’le eğitim ve istihdam işbirliği protokolü imzaladı. Protokol ile OSB’nin eleman ihtiyacı Polatlı Belediyesi aracılığıyla sağlanacak.

Polatlı Belediyesi ve Başkent OSB arasında işbirliği protokolü için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kısa sürede kurdukları Ar-Ge İstihdam Merkezi aracılığıyla 2000’e yakın insanın iş bulmasına katkı sunduklarını, bu protokol sonrasında vasıfsız insanların vasıflandırılıp Başkent OSB’de daha kolay iş bulacaklarını söyledi. Başkan Yıldızkaya, "Bundan sonraki süreçte Başkent OSB eleman ihtiyacını büyük ölçüde şehrimizden karşılayacak. Bu işbirliğiyle iş tespit ve eğitim çalışmaları yapacağız ve daha fazla insanımıza iş imkanı sağlayacağız. Biz Polatlı’da işsizliğin sonlandırılmasına yönelik yaptığımız çalışmalarla hemşerilerimizi mutlu ettiğimize inanıyoruz. Hemşerilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur." dedi.

Başkent Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk ise "Polatlı Belediyemizin yaptığı önderlikten dolayı şahsım ve OSB yönetimi adına teşekkür ediyorum. İnşallah iş, aş ve çalışanı buluşturacağımız bir zemin oluştururuz. Bizim için önemli olan nitelikli çalışandır, bu çalışanı Polatlı’dan oluşturabiliriz. Protokolümüz hayırlı olsun." diye konuştu.