Mağdur koca Umut, yaşadığı acıları gözyaşları içinde anlattı. Olayların gerçekleştiğine inanamadığını dile getiren koca, "Bu kötülüğü düşmanlarımdan bile beklemiyordum. Eski eşim Tuğçe Akpençe ve ilk evliliğimden olan Mustafa Yitik birlikte kaçtılar. Bu planı 1 yıl öncesinden kurmuşlar. Beni hapse attırarak istedikleri gibi yaşamak istediler. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın desteklerinden faydalanırız dedi" şeklinde konuştu.

Fxcv Vdv Uhqt

Umut, "Biz sadece kağıt üzerinde boşandık. Buna herkes şahit Lüleburgaz'da. Böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için küçük kızın velayeti annesine verildi. Sonra, kendi ağzıyla 10 aydır birlikte olduklarını, birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Bu çok acı bir durum. Düşünme kapasitemi yitirdim. Ya bu kadın bu adamdan hamile kalırsa, benim karım benim torunumu mu doğuracak?" diyerek yaşadığı çaresizliği anlattı.

Mağdur Umut, yaşadığı bu çaresizlik sonrasında Müge Anlı'nın programına katılarak yardım istedi. Programda Tuğçe Akpençe'nin canlı yayına katılmasıyla olayın gerçekleştiği itiraf edildi. Akpençe, "Söz konusu durum doğrudur" dedi. Bu itiraflar karşısında Umut, şok içinde kaldı.

Diş Beyazlatma İşlemi ile Gülümsemenizi Geri Kazanın Diş Beyazlatma İşlemi ile Gülümsemenizi Geri Kazanın

Programda Tuğçe Akpençe'ye yöneltilen tepkiler üzerine, "Ama siz o eve girerken o çocuğun annesi olmak için eve girdiniz" diyen Müge Anlı'ya, Akpençe, "Müge Hanım, onun için söyleyecek bir şey yok. Evet, böyle bir şey oldu. Bizim birlikteliğimiz 8-9 ay önce başladı" yanıtını verdi.