Kahramanmaraş'ta korona virüs hasta ve vaka sayılarındaki düşüş devam ediyor. Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan fiilasyon ekipleri ve koronayla bizzat mücadele eden Sağlık Çalışanlarının büyük çabasıyla korkıutan vaka artışları hızla düşme eğilimine girdi. 

Son alınan tedbirlerle birlikte de korona virüs haritası maviye ve yeşile döndü. Ekim ayı sonundan Aralık ayı sonuna kadar kıpkırmızı olan korona haritasındaki değişim açıkça görülüyor. Aşağıda Ekim ayından korona haritası ile bugünün korona haritası verilmiştir. Görüneceği gibi şehrin büyük kısmı korona virüsten temizlenmiş durumda.

Görüştüğümüz sağlık Çalışanları korona haritasındaki değişimin rehavete neden olmaması ve tedbirlere sıkı sıkıya uymanın önemli olduğunu vurguladı.

28 Ekim 2020 Kahramanmaraş Korona Haritası... Görüneceği gibi korona vakaları şehrin tamamına yoğun şekilde yayılmış duurmda...

3 Ocak 2021 Kahramanmaraş Korona Haritası... Sağlık Çalışanlarımızın yoğun çalışmasıyla vaka sayılarının büyük oranda düştüğü görülüyor.