Liposuction tedavisinde vücutta biriken bölgesel yağlar cerrahi olarak dışarı çıkarılır. Hamilelik, sürekli kilo alıp verme ve kilo dengesinin korunmasına engel diğer durumlar dışında liposuction ile elde edilen sonuçlar kalıcıdır. Diğer yandan hamilelik, doğum ya da dramatik kilo kaybı sonrası meydana gelen deri sarkmaları ile selülit liposuction tedavisiyle giderilemez.

Kuzu Göbeği Mantarı Nedir, Kuzu Göbeği Mantarının Faydaları Nedir? Kuzu Göbeği Mantarı Nedir, Kuzu Göbeği Mantarının Faydaları Nedir?

Liposuction Hangi Bölgelere Yapılır?

Kadınlarda düzenli diyete ve egzersize dirençli yağ birikintilerinin en sık görüldüğü bölgeler kalça, basen ve göbektir. Erkeklerde ise sırt, karın, meme ve belin yan taraflarında inatçı yağ birikintileri görülebilir. Liposuction uygulama bölgesine, alınacak yağ miktarına ve diğer çeşitli faktörlere bağlı olarak 1 ila 3 saat arasında tamamlanır. Tıbbi olarak uygun görülen günde 2.5 ila 4.5 litre arasında yağ alınmasıdır. Uygulama öncesi estetik cerrah yağ alınacak ve şekillendirilecek bölgeyi işaretler.

Uygulamanın yapılacağı bölgedeki ağrıyı hafifletmek için hedef bölgeye sıvı çözelti enjekte edilir. Enjekte edilen sıvı bölgeyi uyuşturur ve uygulamanın konforunu arttırır. Daha sonra 1 ila 2 mm’lik kesiler atılır ve kanüller yerleştirilir. Bu kanüller bir vakum makinesine bağlıdır. Bu sayede sıvılaştırılmış durumdaki yağı emer. Vakum borusunu yüzeyde hareket ettirmek, bölgedeki yağı parçalamayı ve en hızlı şekilde boşaltmayı sağlar. Ameliyattan sonra içeride meydana gelen sıvıyı dışarı akıtıp ödem oluşumunu önlemek için kesiler bir süre açık karlı. Daha sonra dikişle kapatılır, bölge sıkıca bandajlanıp prosedür tamamlanır.

Liposuction İstanbul ilinde birçok farklı merkezde uygulanır. İşlemin başarısı ise uygulamayı yapacak doktorun deneyimine ve uzmanlığına bağlıdır. Op. Dr. Evren İşçi bu alandaki başarılarıyla öne çıkan bir isimdir. Operasyondan önce, operasyon sırasında ya da sonrasında hastasıyla iş birliği içerisinde bir çalışma gerçekleştirir. Bu sayede en etkili ve başarılı sonuçların alınmasını sağlar. Liposuction ile alakalı tüm merak ettikleriniz için https://evrenisci.com/liposuction-liposaksin/ sayfayı ziyaret edebilirsiniz!