Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde saman yüklü TIR'ın yaptığı kazada 1 kişi yaralandı. Polis, saman balyaları arasında uyuşturucu olma ihtimaline karşı köpek yardımı ile arama yaptı.

Kaza, Siverek – Şanlıurfa karayolunda meydana geldi. Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan M.K. idaresindeki 33 B 6620 plakalı TIR, Şirinkuyu kavşağından geçtiği sırada önüne çıkan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı yola geçerek devrildi. TIR'ın devrildiği orta refüjdeki bazı ağaçlar kırıldı. TIR dorsesindeki saman balyaları ise yola saçıldı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Narkotim ekipleri ise TIR’ın içerisinde uyuşturucu madde olma şüphesi ile köpek yardımı ile arama yaptı. Yapılan aramada TIR içerisinde şüpheli bir şeye rastlanmadı.

Trafik ekipleri olası başka kazaların yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda trafik akışı bir süre aksadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.