Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı yaz dönemi kursları, öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi. Sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Her yıl yaklaşık beş bin kişinin bir sanat dalında ilerlemesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, yaz kurslarından 1100 kişiyi mezun etti. Başkan Çelik, "Bizim açtığımız bu kapıdan geçerek daha büyük dünyalara erişmek öğrencilerimizin elinde" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın Yaz Kursları Sertifika Töreni Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, burada yaptığı konuşma da kültür-sanatın önemini vurguladı. Kayseri'ye her gelenin şehrimizin dünya şehirleriyle yarışan, gelişmiş bir şehir olduğunu söylediğini ifade eden Başkan Çelik bir taraftan şehri geliştirirken bir taraftan da kültür sanat faaliyetlerini ihmal etmediklerini dile getirdi.

Daha sonra Yaz Kurslarından mezun olan yaklaşık 1100 öğrenciden bazılarına Başkan Çelik sertifikalarını verdi. Ardından da öğrenciler eğitim gördükleri branşlardan küçük gösteriler sundular.