Kahramanmaraş’ta yaptığı sivil toplum örgütü yöneticiliğinde kentin sorunları ile yakinen bilen ve ilgilenen gerek iş dünyası ve gerekse İmam hatip camiasının sevilen ve sayılan yüzü İşadamı Mahmut Arıkan, sivil toplum örgütü başkanıyken hükümetin temsilcileri ile birlikte belirledikleri Türkiye’nin 2023 vizyonuna milletvekili olarak katkı yapmak için aday adayı olduğunu söyledi. Yaşantısı ve mütevazılığiyle dikkat çeken İşadamı Mahmut Arıkan’ın Din Gönüllüleri ve görevlileri derneği ziyareti de sıcak bir ortamda geçti. Dernek başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Ak parti aday adayı Mahmut Arıkanı bağrına basarak tam destek dediler.
Kahramanmaraş Din Gönüllüleri ve görevlileri dernek başkanı Şevket Bozdoğan burada yaptığı konuşmada İmam Hatip camiası olarak bizim abimiz, bizi en iyi tanıyanlardan biri olarak belirttiği Mahmut Arıkan’a aday adaylığının hayırlı olmasını diledi, kendisiyle gururu duyduklarının altını çizdi.

AK Parti aday adayı işadamı Mahmut Arıkan konuşmasına din görevlileri arasında bulunmasını aynı kaynaktan beslenerek aldıkları maneviyatla kendi evimde hissediyorum değerlendirmesiyle başladı. Arıkan; “Öncelikle her şeyin hayırlısını diliyoruz. Biz kul olarak görev ve vazifemizi yapacağız, teslim olacağız. Ondan sonra hayırlısını dileyeceğiz. İnşaAllah bu görev bize nasip olur verilirse sizlerle yani sivil toplum örgütlerimizle, tüm Kahramanmaraş’ın değerleriyle, esnafı, çiftçisi, sanayicisi herkesle beraber sorunlarımızı masaya yatıracağız. Sizlerin görüş ve düşünceleri doğrultusunda bizlerde ona göre karar vereceğiz. Ben birçok görevlerde bulundum iş hayatında, sanayicilikten geliyorum. Sizlerinde ifade ettiği gibi İl genel meclisi üyeliği ve sivil toplum örgütlerinde bulundum. Borsa başkanlığı, borsa meclis başkanlığı yaptım 15 yılımı verdim, kalkınma kurulu başkanlığı yaptım. Kahramanmaraş’ın sorun ve problemlerini yetkililere ilettik vesile olduk. Şimdi de siyasette bu hizmeti yapmak için adım attık. Bu işin sorumluluğu ağır ve bu bilinçteyiz. Birlik ve beraberliğimizin bütününü bozmadan sorunların üstesinden gelemeye çalışacağız.”

Ziyarette dernek yönetim kurulu ile üyeleri tam kadro hazır bulundu.,
Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN