Kamu Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, teröriste laf ettirmeyenlerin bugün yaşananların bedelini millete ödetmeye kalkıştığını söyledi. Şenol, verilen tavizlerin tavizleri doğurduğunu belirterek, “Çözüm süreci dedikleri ‘ihanet sürecinin’ bu yüreksizleri daha da cesaretlendirmiş ve namlular bir kez daha bu milletin evlatlarına doğrultulmuştur.” dedi.

Şenol, Habur'da, Oslo'da, Kandil'de ve her yerde teröristlere çözüm süreci adı altında laf ettirmeyenlerin bugün bunun bedelini millete ve milletin evlatlarına ödettirdiklerini dile getirdi. Şenol, “O gün rüzgar ekenler, bugün fırtına biçmektedirler. Şivan Perver'i kucaklayanlar, ağlaşanlar, kırmızı halıları ayaklarına serenler, teröristin ayağına mahkeme götürenler, devlete kameralar önünde hakaret edilirken seyredenler bu millete bir kuru özürden daha çok şey borçludurlar.” diye konuştu.

Şenol, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çözüm sürecini başlatan en yüksek merci dahi işin artık çığırından çıktığını ifade etmek zorunda kalmıştır. Artık yapılması gereken apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti eşkiyanın tepesine binmeli ve gereken dersi vermelidir. 'Analar ağlamasın' diye başlatılan bu süreç sonlanmalı ve bu yutturmacadan vazgeçilerek sert tedbirlerle terör örgütünün kökü kazınmalıdır.”